COMANDA PRIN TELEFON ACUM: 0744-569-069 comenzi@minuneavietii.ro

Comanda


In urma efectuarii unei comenzi sunteti inscris automat in politica de fidelizare a companiei, putand beneficia astfel de urmatoarele reduceri:
  • La urmatoarea comanda veti beneficia de un discount de 3% din valoarea comenzii primite in acest moment - valabilitate 45 de zile din momentul facturarii.

  • Daca veti face o comanda in urmatoarele 30 de zile de la data facturarii, veti mai primi inca un discount de 2% in plus fata de cel de mai sus - economisiti 5% in total din valoarea facturii curente.

  • Daca veti face o comanda in urmatoarele 15 zile de la data facturarii, veti mai primi inca un discount de 2% in plus fata de cel de mai sus - economisiti 7% in total din valoarea facturii curente.

  • Daca veti recomanda produsul care il folositi dumneavoastra unei cunostinte, rude, prieten si acesta va comanda de la noi si ne va spune ca dumneavoastra i-ati recomandat acest produs - veti mai beneficia de inca un discount de 3% in plus fata de cel de mai sus
    – economisiti 10% din totalul facturii curente.


Nu puteti beneficia de politica de fidelizare in urmatoarele cazuri:
  • Daca achizitionati produse la care deja ati primit un discount prin cantitatea comandata

  • Daca ati cumparat 2 produse de acelasi fel si ati primit deja un discount, nu mai puteti beneficia de discountul initial de 3%.

  • Daca achizitionati produse care se afla deja intr-o promotie si la care deja ati beneficiat de un discount.

  • Pretul transportului nu primeste discount.

Tot ce aveti de facut, este sa ne amintiti la urmatoarea comanda ca ati mai comandat de la noi, si in functie de timpul care a trecut de la data facturarii - vi se va oferi un discount.

Mai mult, daca este ziua dumneavoastra de nastere sau ziua numelui in data in care faceti comanda, va rugam sa ne anuntati si sa faceti dovada acestui lucru printr-un mail cu o copie de buletin (la comanda@sanatatenaturala.ro) si pentru comanda realizata in acea zi primiti transport gratuit sau un cadou.

Pentru mai multe detalii privind conditiile de acordare a reducerilor, informatii despre produse sau alte aspecte care tin de SC Prime Advertising SRL, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0744.569.069 sau pe adresa de e-mail comanda@sanatatenaturala.ro
CONTINUA

Omega