COMANDA PRIN TELEFON ACUM: 0744-569-069 comenzi@minuneavietii.ro

Comanda


Cine suntem?

Caya.ro este unul din magazinele online detinute de SC Prime Advertising SRL, CUI: RO 15734153, Reg. Com.: J27/1250/2003.

La momentul actual, site-ul afiseaza peste 1500 de produse din majoritatea categoriilor de produse pentru sanatate. Inca din 2003, principala noastra preocupare a fost asigurarea de servicii si produse la cele mai inalte standarde.

Prime Advertising SRL a inceput activitatea pe piata comertului online in anul 2003. De-a lungul timpului, firma a ajuns sa detina mai mult de 50 de siteuri online, siteuri de prezentare ale unor produse singulare, sau magazine online ce comercializeaza unul sau mai multe grupuri de produse.

In luna Mai a anului 2013 a fost relansat acest site, www.Caya.ro sub un nou design si cu un nou concept, mult mai atractiv si care sa va ofere posibilitatea sa ne deveniti clienti intr-o maniera usoara si simpla.

In categoriile site-ului veti regasi tot ce este pe baza de plante, sub diverse forme, creme, suplimente, produse homeopate in cadrul aceluias magazin online si pentru a ajuta oamenii pentru mai multe afectiuni. Dupa aproape un an de cercetari si modificari, siteul a fost lansat, iar un factor important in evolutia www.Caya.ro l-a avut colaborarea cu cele mai recunoscute branduri de produse: Revitol, Nanogen, Hair No More, Breast Actives, Breast Success, Hairmax, Yeastrol, Babystart Kegel8, Grobust. In tot acest timp am avut in vedere fidelizarea clientilor nostri, prin diverse campanii de fidelizare, anumite cadouri oferite in functie de numarul de comenzi si valoarea lor, dar in primul rand am avut in vedere ca fiecare client sa fie multumit de serviciile si produsele oferite.

Departamente Caya.ro /b>

Departamentul Vanzari

Este departamentul care se ocupa de preluarea, procesarea si finalizarea comenzilor, membrii acestui departament asigura asistenta tehnica clientilor pentru alegerea optima a produselor. Incercam sa ajutam cat mai mult posibil clientii oferindu-le solutia optima pentru nevoile lor.

Echipa noastra avand urmatoarele doua motto-uri: "Clientul nostru stapanul nostru" si "Nu transporta niciodata 1Kg de faina cu un camion de 22 tone"; pe scurt ne respectam clientii si le oferim cea mai buna solutie, NU mergem pe principiul recomandam cel mai scump produs pentru a castiga cel mai mult, ci recomandam cel mai eficient produs pentru problema fiecarei persoane in parte.

Departamentul de Logistica

Coordoneaza procesul de Livrare a produselor. Livrarile se realizeaza prin intermediul parcului auto mai multor firme de curierat rapid, cu distributie in toata Romania.

Departamentul Marketing/PR

Departamentul are ca scop promovarea brandurilor si managementul campaniilor desfasurate pe si pentru magazinul online Caya.ro Departamentul mai are ca scop si intretinerea relatiilor dintre Caya.ro si toti colaboratorii sau posibilii colaboratori ai nostri. (Reviste, Publicatii, Ziare, Portaluri, Bloguri)

Departamentul Documentare

Departamentul documentare are ca scop introducerea si verificarea informatiilor produselor comercializate in magazinul Caya.ro

Contactati-ne:

0744.569.069

comanda@Caya.ro
CONTINUA

Omega