COMANDA PRIN TELEFON ACUM: 0744-569-069 comenzi@minuneavietii.ro

Comanda






Laminine Digestive +++ – sanatatea digestiva completa - 30 cps

Producător:


LifePharm

300,00 Lei

190,00 Lei

Cantitate:
POŞTA ROMÂNĂ:
15 lei
CURIER RAPID:
15 lei
Laminine Digestive +++ – sanatatea digestiva completa - 30 cps
Cod produs: lamid30L

Descriere

 

 

 

 

Produsele Lifepharm Originale achizitionate de pe acest site beneficiaza de consiliere gratuita din partea Terapeut Silviu Branzoi. Tot ce aveti de facut este sa prezentati firma sau siteul de la care ati achizitionat si numarul de la factura primita.

 

 

 

Produs Original Lifepharm

 

 

 

 

Îmbunătățirea echilibrului bacterian pentru a menține intestinul gros și a funcționa bine.

Acid neutralizat în stomac pentru a ajuta la eliminarea disconfortului stomacal și a balonării.

Digestia corectă a alimentelor și absorbția nutrienților din proteine, carbohidrați, zaharuri și grăsimi.

 

Ca o componentă de bază a auto-vindecării din corpul uman, sistemul digestiv este o combinație de organe care transformă hrana în nutrienți necesari pentru creștere, energie și reparare și a cărei importanțe nu poate fi supraevaluată.

Adesea noi căutăm soluții pentru a ajuta la atenuarea efectelor diverselor alimente în organism, dar multe problme de sănătate încep în sistemul digestiv.

LifePharm Digestive +++ este un complex pentru o sănătate digestivă completă în cel mai accesibil mod. Un supliment zilnic compus din ingredinete sigure și eficiente alese special pentru a conduce la sănătate digestivă pentru a obține cel mai mult din ce intoduci în corpul tău.

Ce poate face LifePharm Digestive +++ pentru tine?

LPGN Digestive +++ combină un Probiotic Stabil, un mix Prebiotic și un mix cuprinzător de Enzime care ajută la o sănătate intestinală, ajută la indigestie și întărește absorbția de nutrienți. Vine sub formă de gel pentru o mai bună biovalabilitate și livrare.

Probiotic

Bacillus Coagulans (1.5 miliarde CFU) este un Probiotic ce este formator de spori bacterieni astfel că este rigid, neperisabil și rezistent la căldură. Ajută la întărirea echilibrului bacterial pentru a menține sănătos intestinul gros și pentru a-l face să funcționeze bine în timp ce neutralizează acidul din stomac.

Mixul Prebiotic

Short-chain Fructooligosaccharides(fructo-oligo-zaharide), Anghinare de Ierusalim, Frunze de Păpădie și Rădăcină de Yacot compune mixul de Prebiotic, ce ajută la alimentarea Probioticului astfel încât poate ajunge în siguranță în intestinul gros pentru un beneficiu maxim în timp ajută la neutralizarea acidului în stomac.

 

LifePharm Digestive +++ pret

Mixul de Enzime

Acest Complex de Enzime își îndeplinește funcția în intestinul subțire și ajută la absorbția nutrienților din:

a.proteine

– proteaza (3)

– Peptidază

b.carbohidrați

– Amilaza

– Glucoamylază

c.zaharuri

– Invertase

– Maltase acide

d.grăsimi

– Lipaza

e.LA CARE SE ADAUGA

– Alfa-galactozidaza pentru a ajuta digerarea zaharurilor gasite in leguminoase si legume crucifere

– Lactaza pentru a ajuta digerarea zaharurilor gasite in lapte si produse lactate

 

LifePharm Digestive +++

Ca unul dintre componentele de bază de promovare a sănătății în corpul uman, sistemul digestiv este o combinație de organe care convertește alimente, nutrienții necesari, pentru creșterea energiei, importanța sa este deosebita.

Noi de multe ori cautăm soluții pentru a ajuta la atenuarea diverselor afectiuni in organism, dar multe probleme de sanatate incepe in sistemul digestiv.

LifePharm Digestive +++, combină un stabil un amestec probiotice si prebiotic, un amestec cuprinzător enzima care promoveaza intestine sănătoase, ce ajută la indigestie și îmbunătățește absorbția nutrienților. Ea vine într-o formă de gelatină pentru o mai bună biodisponibilitate de nutrienți și de livrare.                                                      

Caracteristici și beneficii

Echilibru bacterian îmbunătățit, pentru a menține intestinul gros sănătos și o funcționare buna.

Acidul neutralizeaza în stomac, pentru a ajuta la eliminarea disconfortului gastric și balonare,

Ajuta la buna digestie a alimentelor si absorbtia nutrientilor din proteine, glucide, zaharuri și grăsimi.       

                                      

LifePharm Digestive +++ are cele mai mari ingrediente de calitateBacillus coagulans (1,5 miliarde CFU), un probiotic care este atât de e suplimentar greu, raft stabil si rezistent la căldură de formare a spori cu lanț scurt.

Fructooligozaharide, napi, papadie Frunze și Yacot rădăcină, alcătuiesc Blend Prebiotic, care ajută la combustibil probiotice astfel încât să poată ajunge în siguranță în intestinul gros, pentru un beneficiu maxim. Un amestec de zboruri enzima care ajuta cu absorbtia substantelor nutritive de la:

LifePharm Digestive +++

Fiind una dintre componentele principale de promovare a sănătății în corpul uman, sistemul digestiv este o combinație de organe care transformă alimentele în nutrienți necesari pentru creștere, energie și reparații, iar importanța lor nu poate fi supraestimată.

Căutăm adesea soluții pentru a ajuta la atenuarea diferitelor afecțiuni din organism, însă multe provocări pentru sănătate încep în sistemul digestiv.

LifePharm Digestive +++ combină un Probiotic stabil, o combinație de prebiotice și o enzimă completă care promovează intestinele sănătoase, ajută la indigestie și îmbunătățește absorbția nutrienților. Acesta vine într-o formă de gel moale pentru o mai bună biodisponibilitate nutritivă și livrare *.

Ingrediente de cea mai bună calitate

Bacillus Coagulans (1,5 miliarde CFU), un probiotic care este formator de spori, astfel încât este foarte dur, rezistent la căldură și rezistent la căldură


Disclaimer
Întrebări frecvente
Intrebari frecvente
Comentarii







Omega